Glass-paus

Idag var jag tvungen att jobba hemifrån från lunch och framåt eftersom de ringde från skolan och ville att jag skulle hämta dottern som var lite hängig (ingen större fara dock, mest trött och lite hängig vilket snabbt gick över efter en kortare vila). Matlådan fick jag äta upp hemma och efter lunchen lyxade jag och dottern till det med glass. Det blev provsmak av den nya Häagen-Dazs Mint Leaves & Chocolate, en vaniljglass, smaksatt med myntablad och bitar av mörk chokladfudge.

Jag ska börja med att berätta att mint egentligen inte är något som jag gillar särskilt mycket. After Eight, som är mångas favorit, gillar jag inte alls. Tuggummi med smak av mint är inte heller något för mig. Generellt sett håller jag mig alltså borta från mint. Jag tyckte den nya glassen smakade fräscht och var inte lika tung och mastig som många av de andra sorterna kan vara. Chokladfudgen smakade mycket gott och vaniljglassen var krämig och fin. Däremot hade jag helt velat skippa myntabladen. För mig tillförde de ingenting annat än en icke önskvärd bismak. Jag kan dock tänka mig att ni som gillar mint och mynta kommer älska denna glass.

Filippa, som gillar det mesta, gav glassen högsta betyg!

Det här inlägget postades i Efterrätt, Fika, Glass, Tester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>