TÄVLING – Vinn sommarens snyggaste bikini

Minns ni att jag skrev att jag i tisdags fick hem den bikini från sportklädesföretaget Röhnisch jag länge gått och suktat efter?! Helt klart sommarens snyggaste bikini. Jag valde den klassiska färgen svart, men den finns också i flera andra läckra färger. Kostar 249 kr per del, väl investerade pengar.

Nu har en (1) av er chansen att också bli lycklig ägare till sommarens snyggaste bikini. Självklart får du väja vilken överdel och underdel du vill i vilken färg du vill bland bikinisarna i Beach-kollektionen (värde 249 kr per del). Det du behöver göra för att ha chans att bli den lyckliga vinnaren är att i en kommentar till detta inlägg motivera varför just du ska vinna denna bikini från Röhnisch, sedan ska du gilla Röhnisch på Facebook och dela detta inlägg på din Facebook-sida. Tävlingen pågår till och med 20 maj kl 20:00.

This entry was posted in Allmänt, Tävling. Bookmark the permalink.

21 Responses to TÄVLING – Vinn sommarens snyggaste bikini

 1. Å jag skulle verkligen behöva en ny bikini till vår nästa resa :) Hoppas hoppas :) Den var verkligen super snygg!!!!!! Håller tummar å tår nu ;)

  Hoppas allt är bra m dig och familjen och att vi ses nåt snart, kram kram

 2. Har såklart GILLAT oxå :) Har aldrig haft en bikini från dem och de var ju grymt snygga!

 3. Som den BÄSTA dottern jag är så vill jag ge den till min älskade mor som lyckats gått ner över 40 kg och kämpar fortfarande! Gillar redan sedan och har delat inlägget.

 4. Linda says:

  På cykelsemester i sommar det förhoppningsvis blir sol
  Och massor av skoj med Röhnisch i både stora havet och närmaste pool!
  Att den dessutom är snygg gör ju inte vinsten mindre kul
  Passar perfekt för att trampa runt Bornholm på två hjul. :)

 5. Linda says:

  Och jag har också gillat och delat. / Linda Claesson :)

 6. Skulle behöva en bikini i sommar då vi ska bada med barnen, den jag har är förstor nu när man äntligen börjar komma i from efter man vart gravid, skulle bli så glad om jag vann denna. Vill kunna bada med mina små i sommar

  Håller både tummar å tår å hoppas du har en lika solig å fin dag som vi.

  Soliga kramar

  Gillat Röhnisch Sportswear på FB sen länge

 7. Anna K says:

  Hej jag drömmer om att få besöka stranden. Men det är inte lika kul i en gammal töjd och tråkig bikini. Ifall jag hade fått vinna hade jag burit min vinst stolthet och med självkänsla. Jag är säker på att mina behag hade format sig fint i en bikini ifrån Röhnisch! ;)

  Jag gillar sen tidigare och har delat.

 8. Linda Wilsson says:

  Skulle behöva en ny bikini eftersom den från förra sommaren har blivit väldigt stor ;)

 9. Aniika says:

  Trodde aldrig jag skulle känna mig bekväm i en bikini efter att ha fött barn, men visst går det! Hård träning och sund kost ligger bakom, och nu är det dags. Beach 2012 it is!

 10. Hasse Henriksson says:

  Gillat, Delat, Kommenterat: Perfekt sommargåva till min tjej, hon får bikinin av mej! Överdel: Diani Tri Bra, Svart, storlek, M. Underdel: Sao Mid, Svart, storlek L. Tack!

 11. Yvonne Johansson says:

  Vill jättegärna vinna bikinin eftersom jag med massor av träning och bra kost lyckats gå ner 70 kg på 15 månader!!!

 12. Anna Larsson says:

  Önskar vinna en ny bikini för att: jag använt min hela hösten, vinter och våren i simhallen!!

 13. Susanne Andersson says:

  Äntligen har jag en längtan att få visa upp mej i bikini och med stolthet konstatera ; att denna kvinna är ganska otrolig!!
  Har lyckats gå ner 55kg, träna tills sej en mängd nya muskler och ändå bevarat lite kvinnliga valkar här och var :)

 14. Camilla Lindqvist says:

  Provar lyckan att få vinna en bikini och slippa behöva ställa mig i en provhytt! Ser redan att den skulle passa perfekt!! By the Wayne – såklart gillat och delat!:)

 15. kerstin says:

  Hej
  jag har gått ner 45 kilo i vikt och skulle gärna vilja ha en ny bikini. Att köpa en helt ny garderob tar sin tid och till bikini har jag inte kommit förrän nu :)
  gillar & delar

 16. Jenny says:

  Hoppas att jag för första gången på mycket länge kommer känna mig bekväm i bikini i sommar, efter att ha plankat tre gånger om dagen i snart ett år!

 17. Sofie Eriksson says:

  Vill såklart va snygg på stranden i sommar!

 18. Camilla de Puma says:

  Jag vill vinna en bikini eftersom jag bestämt mig för att ha en riktigt aktiv sommar så det blir inget pressande på stranden utan beach volley och strand-tennis och för detta behövs en bra bikini så att jag inte råkar visa något som jag inte vill och så att folk inte behöver se bitar av mig som dom (inte) vill.

 19. Kristina Eriksson says:

  Min familj säger att jag inte får var med och bada i sommar om jag inte skaffar en ny bikini så ja vill vinna denna för att slippa sitta hemma när de åker iväg.

 20. Nathalie Eriksson says:

  Gillar redan på fb :) & delar :) (Nathalie Eriksson) Jag skulle vilja vinna då jag behöver en ny bikini i sommar och denna var super snygg :)

 21. Medea Huuva says:

  Klart jag vill vinna sommarens snyggaste bikini! Min förra bikini gick sönder på stranden i fjol. Plötligt gick överdelshyskan sönder och där stod jag och visade behagen för alla. Inte så kul! Har inte hitta någon snygg bikini sedan dess, men denna skulle passa mig perfekt! Gillar Röhnisch sedan länge på FB och har delat :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>